al contingut a la navegació Informació de contacte

Oficina Jove

L’Oficina Jove del Solsonès va entrar en funcionament el mes d’octubre del 2018. L’Oficina Jove del Solsonès ofereix informació, assessorament i orientació en tots aquells àmbits relacionats amb el procés d’emancipació juvenil: treball, educació, salut i habitatge.

Accedeix al web per consultar el catàleg de serveis de l'OJ del Solsonès:

http://www.oficinajovesolsones.cat

El jovent podeu sol·licitar aquest servei quan tingueu qualsevol dubte en relació als estudis que voleu escollir: batxillerats, cicles formatius, graus universitaris, postgraus, formació professional bàsica, formació continua, ocupacional, etc.

Posem a la vostra disposició, i de les vostres famílies, les beques i els ajuts de les diferents convocatòries existents per a cada curs lectiu.

Aquest servei es duu a terme des de l’Oficina Jove del Solsonès dins del seu horari d'atenció al públic i, quan no sigui possible, des de les dependències del Consell Comarcal del Solsonès.

L’Oficina jove del Solsonès compta amb el suport tècnic d’una jove dins del marc del programa de joves en pràctiques, de la convocatòria de l’any 2020, amb un contracte de sis mesos.
El Fons Social Europeu inverteix en el teu futur. La Garantia Juvenil és una iniciativa europea d’ocupació per reduir l’atur juvenil.
soc.PNG      ue.PNG    2-Logotipo_de_la_Generalitat_de_Catalunya.svg-copy.png

D'altra banda, cicla l'enllaç si vols consultar les instal·lacions juvenils del Solsonès:

http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/educacio_en_el_lleure/acces-al-cercador-de-la-xarxa-catalana-dinstallacions-juvenils/

Documents i sol·licituds:

Decret del Reglament d’instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves:

http://jovecat.gencat.cat/web/.content/_documents/arxiu/vacances_i_estades/Decret140_2003_JOVECAT.pdf

Document Actions