al contingut a la navegació Informació de contacte

Oficina Jove

L’Oficina Jove del Solsonès va entrar en funcionament el mes d’octubre del 2018. L’Oficina Jove del Solsonès ofereix informació, assessorament i orientació en tots aquells àmbits relacionats amb el procés d’emancipació juvenil: treball, educació, salut i habitatge.

Accedeix al web per consultar el catàleg de serveis de l'OJ del Solsonès:

http://www.oficinajovesolsones.cat

El jovent podeu sol·licitar aquest servei quan tingueu qualsevol dubte en relació als estudis que voleu escollir: batxillerats, cicles formatius, graus universitaris, postgraus, formació professional bàsica, formació continua, ocupacional, etc.

Posem a la vostra disposició, i de les vostres famílies, les beques i els ajuts de les diferents convocatòries existents per a cada curs lectiu.

Aquest servei es duu a terme des de l’Oficina Jove del Solsonès dins del seu horari d'atenció al públic i, quan no sigui possible, des de les dependències del Consell Comarcal del Solsonès. 

L'Espai Jove d'Ocupació i Treball de l'Oficina Jove es porta a terme gràcies al Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (període 2024-26), que té com a finalitat la intervenció directa en les persones joves (d’entre 16 i 29 anys) per fomentar la formació professionalitzadora, així com facilitar els processos de requalificació, en el  marc del sistema integrat de formació professional, mitjançant l’orientació i l’acompanyament personalitzats. Aquest Programa està cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu.

Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil. Ordre EMT/211/2023, de 30 d’agost, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions per al Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil.

Logos i frases peu pagina (sense logo OJ).png

D'altra banda, cicla l'enllaç si vols consultar les instal·lacions juvenils del Solsonès:

http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/educacio_en_el_lleure/acces-al-cercador-de-la-xarxa-catalana-dinstallacions-juvenils/

Documents i sol·licituds:

Decret del Reglament d’instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves:

http://jovecat.gencat.cat/web/.content/_documents/arxiu/vacances_i_estades/Decret140_2003_JOVECAT.pdf