al contingut a la navegació Informació de contacte

Oficina Jove

L’Oficina Jove del Solsonès va entrar en funcionament el mes d’octubre del 2018. L’Oficina Jove del Solsonès ofereix informació, assessorament i orientació en tots aquells àmbits relacionats amb el procés d’emancipació juvenil: treball, educació, salut i habitatge.

Accedeix al web per consultar el catàleg de serveis de l'OJ del Solsonès:

http://www.oficinajovesolsones.cat

El jovent podeu sol·licitar aquest servei quan tingueu qualsevol dubte en relació als estudis que voleu escollir: batxillerats, cicles formatius, graus universitaris, postgraus, formació professional bàsica, formació continua, ocupacional, etc.

Posem a la vostra disposició, i de les vostres famílies, les beques i els ajuts de les diferents convocatòries existents per a cada curs lectiu.

Aquest servei es duu a terme des de l’Oficina Jove del Solsonès dins del seu horari d'atenció al públic i, quan no sigui possible, des de les dependències del Consell Comarcal del Solsonès. 

L'Espai Jove d'Ocupació i Treball de l'Oficina Jove es porta a terme gràcies al Programa Referent d'Ocupació juvenil, que té per objectiu facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral. Aquest programa, emmarcat dins el Sistema de Garantia Juvenil, està cofinançat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Programa Referent d’Ocupació. Ordre TSF/200/2018, de 29 de novembre, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a la posada en marxa del Programa Referent d’Ocupació Juvenil.

0000000000Harmonització SOC_GENE_MINEducacion_FSE2.png

D'altra banda, cicla l'enllaç si vols consultar les instal·lacions juvenils del Solsonès:

http://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/ambits_tematics/joventut/educacio_en_el_lleure/acces-al-cercador-de-la-xarxa-catalana-dinstallacions-juvenils/

Documents i sol·licituds:

Decret del Reglament d’instal·lacions destinades a activitats amb infants i joves:

http://jovecat.gencat.cat/web/.content/_documents/arxiu/vacances_i_estades/Decret140_2003_JOVECAT.pdf