al contingut a la navegació Informació de contacte

Què és l'Oficina Comarcal de Transició Energètica

Secció de l'Oficina Comarcal de Transició Energètica

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica sorgeixen per iniciativa i subvenció de l'Institut Català d'Energia.

Uns dels objectius és ajudar a la definició del PLATER, Pla Territorial sectorial per a la implantació de les energies renovables a Catalunya, que haurà d'estar vigent l'1 de gener de 2025.

Un altre objectiu rellevant és donar suport tècnic i/o acompanyament a totes les iniciatives d'autoconsum compartit, comunitats energètiques o qualsevol altra iniciativa de caràcter col·lectiu que ajudi als objectius de generació d'energia elèctrica de manera distribuïda i participada.

En la secció Catàleg d'ajuts podreu fer una ullada interactiva a les diferents línies d'ajuts actualment disponibles per a la transició energètica.

Des del mes de desembre de 2023, disposem d'un directori d'empreses per a la transició energètica, l'objectiu del qual és facilitar a ciutadania i administracions, del nostre àmbit geogràfic, a trobar les empreses que necessitin per dur a terme els estudis, projectes o obres que necessiten, en aspectes relacionats amb les energies renovables, l'eficiència enerètica, les comunitats energètiques o la mobilitat sostenible. Trobareu el directori a https://empreses.transicioenergeticapirineu.cat/

Si voleu contactar amb l'Oficina, us recomanem que demaneu cita prèvia trucant al 973 48 2003 ext 116, o que escriviu un correu electrònic a octesolsones@elsolsones.cat. També disposeu d'un canal de difusió a telegram: https://t.me/TESolsones

Octe Solsonès