al contingut a la navegació Informació de contacte

Serveis d'atenció a domicili

El servei d'Atenció a Domicili és un conjunt organitzat i coordinat d'accions que es realitzen bàsicament a la llar de la persona i/o família, dirigides a proporcionar atencions personals, ajuda a la llar i suport social a aquelles persones i/o famílies amb dificultats de desenvolupament o d'integració social o manca d'autonomia personal. El servei d'Atenció a domicili es pot complementar amb altres modalitats d'atenció.

El Servei d'Atenció a Domicili s'estructura en una cartera de serveis que es divideix en:

 • Servei bàsic (actuacions de caràcter personal, domèstic i/o de suport als cuidadors no professionals).

 

 • Programa Xec Servei:

Es tracta d'una prestació que pretén contribuir al desenvolupament de tot el sector dels serveis domiciliaris i de suport a les famílies. A partir del reconeixement de quines persones el poden utilitzar, s'ofereixen uns vals de descompte anomenats xec servei que tenen per objectiu l'obtenció dels serveis bàsics i d'alguns serveis complementaris d'atenció domiciliària en empreses privades del sector:

 • Xec servei per atenció a la llar
 • Xec servei per atenció personal
 • Xec servei per àpats a domicili

Díptic xec servei

 • Servei de teleassistència

 

Hi ha diferents modalitats:

 • Servei de teleassistència bàsica. Es presta durant les 24 hores del dia al domicili mateix de les persones beneficiàries que no reben serveis d'atenció residencial. Consisteix en la instal·lació d'un aparell molt senzill a l'habitatge de la persona usuària, i un braçalet o penjoll que pot portar posat, connectats per via telefònica a una central receptora, amb la qual es pot comunicar en cas d'urgència només prement un botó. Com que és un sistema de mans lliures, es pot establir contacte verbal sense necessitat de despenjar cap telèfon.
 • Servei de teleassistència mòbil. El servei de teleassistència mòbil està destinat a persones que busquen seguretat i tranquil·litat fora de casa.

Característiques:
- Localització GPS
- Delimitació de zona de seguretat
- Atenció de situacions d'emergència
- Seguiments

RELOJ TAD MOVIL.jpg TAD MOVIL BASE DE CARGA NEMO.jpg TAD MOVIL NEMO .jpg

 

  • Servei de terminals perifèrics de seguretat. Els perifèrics depenen d’un terminal fix. Els requisits són els mateixos que per a la instal·lació d’un terminal fix. Es poden instal·lar diferents perifèrics per a un mateix terminal. Els més habituals són de moviment, fum i gas.

  sensor movimiento.png

  Sensor de moviment

  sensor humo.png

  Sensor de fum

  sensor gas.png

  Sensor de gas