al contingut a la navegació Informació de contacte

Programa MAIS

Mesures actives d’inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i persones en risc o en situació d’exclusió social

És un programa de serveis laborals especialitzats en l’orientació, acompanyament i suport a la inserció per a persones destinatàries de la renda garantida de ciutadania i en risc o en situació d’exclusió social.

Al llarg del programa s’ofereix a les persones participants una sèrie de  continguts impartits de manera individual o grupal, segons es cregui oportú, i prèviament pactats al seu pla d’inserció individual.

Els continguts que s’imparteixen venen emmarcats en diferents blocs (competències clau, recerca de feina, accions de formació...). Dintre del bloc d’accions de formació cal destacar les pràctiques formatives no laborals que es realitzen dins d’una empresa regulada per mitjà d’un conveni de pràctiques professionals.

Es pot contactar amb el programa MAIS per telèfon 973482003 (ext. 175-176) o bé per correu electrònic carme.fernandez@elsolsones.cat o monica.sole@elsolsones.cat

 

Amb el suport del Departament d’Empresa i Treball i cofinançat per la Unió Europea

LOGOmais.png