al contingut a la navegació Informació de contacte

Benvinguda de la presidència

Salutació

            


Benvolgudes i benvolguts,

Us dono la benvinguda a la pàgina web del Consell Comarcal del Solsonès, que pretén ser una eina de treball eficient que permeti una comunicació efectiva i fluida amb els municipis i els seus habitants.

Volem fer una aposta decidida per l'ús de les noves tecnologies amb l'objectiu d'adequar els serveis que presta aquesta administració a les necessitats reals dels pobles i de les persones que hi viuen. I justament són les noves tecnologies les que ens ofereixen i ens brinden l'oportunitat de ser cada cop més a prop de la ciutadania. Amb aquesta pàgina web el Consell Comarcal del Solsonès es posiciona com a usuari de la xarxa en tant que és generador d'una ingent quantitat d'informació que esdevé de primer ordre per al desenvolupament sostenible de la nostra comarca.

Els 15 municipis que configuren el Solsonès doten aquesta comarca d'una diversitat i pluralitat de característiques úniques.

Us convido, doncs, a endinsar-vos en aquesta pàgina web amb la seguretat que hi trobareu tot un ventall d'informacions i serveis que, de ben segur, us seran d'utilitat.

Sigueu benvinguts al Solsonès!

 

Sara Alarcón i Postils

Presidenta del Consell Comarcal del Solsonès

fotosara_200x200.jpg

 

Document Actions