al contingut a la navegació Informació de contacte

Presidència

Sara Alarcón i Postils (ERC)

Va néixer a Solsona el 1982 i és casada. Llicenciada en Història de l'Art, va començar a treballar primer en un inventari de béns mobles de l'Església per encàrrec de l'Institut Ametller d'Art Hispànic. Simultàniament, va dedicar-se a un inventari de patrimoni cultural del promogut pel Centre d'Estudis Lacetans (CEL). Ha treballat al Museu Diocesà i Comarcal de Solsona.

El 20 de juliol de 2015 va ser proclamada presidenta del Consell Comarcal del Solsonès, convertint-se en la primera dona i republicana a ocupar aquest càrrec. Ho compatibilitza amb la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Solsona durant el mandat 2015-2019.

La seva experiència en la política municipal es remunta al 2007, quan va assumir les regidories de Cultura i Joventut. El 2011 es va mantenir al capdavant de Cultura, i va ser responsable de les àrees de Salut i el Vinyet fins a les últimes eleccions municipals. En l'anterior mandat també va ser consellera comarcal d'ERC i membre de la Junta del Centre Sanitari en representació de l'Ajuntament de Solsona.

fotosara_200x200.jpg

Document Actions