al contingut a la navegació Informació de contacte

Presidència

0PRESIDENT_benjamípuig.jpg

Benjamí Puig i Riu (ERC)

 

Benvolgut/benvolguda,

 

El passat dia 14 de juliol es va constituir el Ple del Consell Comarcal del Solsonès, en el qual vaig tenir l’honor de ser nomenat president.

 

És una etapa que començo amb entusiasme, il·lusió i empenta. Assumeixo aquest nou repte amb ganes d’emprendre projectes que puguin millorar la nostra comarca i, en la mesura de les nostres possibilitats, que també ho puguin fer amb la vida de les persones que en formem part.

 

El Consell Comarcal del Solsonès, com a primera institució territorial de la comarca, ha de ser un ens capaç d’abanderar i vertebrar els interessos del territori i donar resposta a les necessitats de la seva gent. Des de la meva nova responsabilitat, no escatimaré esforços en aquest sentit.

 

No vull acabar sense fer un agraïment, sense matisos, a tots aquells que m’han precedir en el càrrec, per la seva dedicació, temps i responsabilitat desenvolupada, i agrair als companys de govern que m’hagin fet confiança.

 

Reiterant el meu agraïment personal, us saludo ben atentament i aprofito per posar-me a la vostra disposició per poder treballar conjuntament i en allò que us pugui oferir.

Atentament,

 

Benjamí Puig i Riu

President del Consell Comarcal del Solsonès