al contingut a la navegació Informació de contacte

Xerrada "Orígens amb Història" ens obrirà la porta a tres empreses locals

Tindrà lloc a l’auditori de la sala Polivalent el proper divendres a partir de les vuit del vespre en el marc dels actes previstos per la Fira de Sant Isidre

DIMARTS 07 MAIG 2024

Els orígens, les històries i les experiències de tres empreses locals seran el centre d'atenció de la novena edició de la xerrada "Orígens amb Història", organitzada per Empreses Solsonès.

 

Amb el lema "Coneixença i Inspiració", aquesta trobada anual reunirà a empresaris, emprenedors i interessats en el món dels negocis per aprendre de les vivències i els reptes que han enfrontat les empreses locals.

 

Durant la xerrada, tres destacades empreses de la comarca compartiran les seves experiències i revelaran els secrets dels seus inicis: aquestes son Gestoria Mas, Fustes Jané i Electra del Cardener.

 

Cada empresa explicarà com va néixer el seu projecte, l'origen de la seva idea de negoci, els aliats necessaris per tirar endavant, els desafiaments dels primers anys, així com anècdotes i experiències colpidores que han marcat el seu camí cap al èxit empresarial.

 

La xerrada "Orígens amb Història" s'ha convertit en un punt de trobada imprescindible per a tots aquells que busquen inspiració i consells pràctics per a iniciar o fer créixer els seus negocis a la comarca del Solsonès.

 

L'acte tindrà lloc a l'auditori de la sala polivalent, i és obert a tot el públic interessat. L'entrada és gratuïta i no cal inscripció prèvia.

 

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats sobre la Fira de Sant Isidre, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.