al contingut a la navegació Informació de contacte

Vols rebre comunicacions del Centre Sanitari del Solsonès?

L’ens de salut ofereix la possibilitat de comunicacions per via SMS o via correu electrònic, previ consentiment del pacient

DIMECRES 06 MARÇ 2024

El Centre Sanitari Solsonès s'adreça a tots els seus usuaris a fi de millorar la comunicació i l'experiència dels pacients.

 

Qui estigui interessat en rebre comunicacions de l’ens de salut, ha de passat pel Centre Sanitari a signar un consentiment que li permetrà rebre notificacions via SMS i correu electrònic.

 

Aquesta via de comunicació proporcionarà informació rellevant sobre cites mèdiques, resultats d'anàlisis clíniques i altres notificacions relacionades amb la vostra atenció mèdica.

 

Així doncs, us convidem a passar pel Centre Sanitari Solsonès per actualitzar les vostres dades de contacte i signar el consentiment per rebre notificacions via SMS i correu electrònic. Aquesta acció ens permetrà assegurar-nos que disposem de la informació més recent i precisa per comunicar-nos amb vosaltres de manera efectiva.

 

A més a més, ens agradaria recordar-vos que disposeu de l'eina "La Meva Salut", disponible per als usuaris, la qual ofereix la possibilitat de fer consultes als metges, consultes també sobre el vostre historial mèdic i altres serveis relacionats amb la vostra atenció sanitària. Aprofiteu aquesta eina per accedir a la informació que necessiteu de manera ràpida i senzilla.

 

Per a més informació o per concertar una cita per actualitzar les vostres dades, podeu venir al Centre Sanitari del Solsonès i així podeu rebre les comunicacions de forma més àgil i ràpida.