al contingut a la navegació Informació de contacte

Últim dia per votar el Premi Solsonès

DPagès, Ester Fornell i Jordi Montanyà, són els nominats al Premi Solsonès 2023

DILLUNS 11 DESEMBRE 2023

Aquest dimarts finalitza el termini per votar entre els tres nominats al Premi Solsonès 2023 que tindrà lloc aquest divendres a partir de les vuit del vespre al Consell Comarcal del Solsonès.

 

El termini de votació, que es va iniciar el dia 27 de novembre i que es pot fer via presencial, en una urna que es troba dipositada a la recepció del mateix Consell Comarcal del Solsonès, o bé de forma telemàtica, a través de l’enllaç https://pollunit.com/es/polls/premi-solsones, finalitza aquest dimarts al migdia, en la votació en format presencial, o a les dotze de la nit, en el  telemàtic.

 

Acte de lliurament i actuació musical

 

Aquest divendres a les vuit del vespre, el pati gòtic del Consell Comarcal del Solsonès acollirà la quarta edició del Premi Solsonès 2023, en la qual es coneixerà el guanyador de la votació en la qual han concorregut l’explotació DPagès, l’entrenadora de patinatge Ester Fornell i el jove compositor Jordi Montanyà, en un acte en el qual el Consell Comarcal del Solsonès vol reconèixer la tasca desenvolupada per cada un d’ells durant el darrer any.

 

Una vegada s’hagi fet públic el nom del guanyador, “les Argelagues”, el grup de folk format per tres integrants, oferirà una actuació musical. El premi Solsonès és un esdeveniment organitzat pel Consell Comarcal del Solsonès que compta amb el suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.