al contingut a la navegació Informació de contacte

Trobada amb la gent gran de la comarca per posar en funcionament el Pla comarcal d’envelliment km 0

El Consell Comarcal del Solsonès programa dues trobades el proper 14 de desembre a Solsona i a Sant Llorenç de Morunys

DIJOUS 07 DESEMBRE 2023

Una vegada presentada la diagnosi per a la redacció del Pla comarcal d’envelliment km 0 al Solsonès, el Consell Comarcal del Solsonès, juntament amb l’entitat Raiels, ha programat dues trobades a Solsona i a Sant Llorenç de Morunys pel proper dia 14 de desembre, obertes a totes les persones grans de la comarca, que servirà per explicar la posada en funcionament del Pla comarcal d’envelliment km 0 del Solsonès i les accions futures a implementar com a resultat de la diagnosi.

 

La primera de les trobades tindrà lloc a les onze del matí a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès, mentre que la segona es farà a la sala de Plens de l’Ajuntament de Sant Llorenç de Morunys a partir de les quatre de la tarda. Aniran a càrrec de la professora emèrita i honorària de la Universitat Autònoma de Barcelona M. Jesús Comellas, sota el títol “L’experiència i el coneixement de la gent gran”.

 

La trobada està oberta a tothom i no cal inscripció prèvia.

 

El Pla comarcal de l’envelliment km 0 al Solsonès, és una iniciativa del Consell Comarcal del Solsonès amb el suport del Departament de Drets Socials i amb el finançament del Fons Next Generation.