al contingut a la navegació Informació de contacte

S’obre un servei d’acompanyament en el procés de digitalització a les empreses

Està ubicat al Consell Comarcal del Solsonès els dimecres al matí

DIMARTS 01 AGOST 2023

La Diputació de Lleida, en col·laboració amb l’entitat pública empresarial RED.es, posa en marxa l’Oficina Acelera Pyme Rural (OAPR) Demarcació de Lleida al Solsonès, que atendrà a totes les persones autònomes i empreses en el procés de digitalització. Es pot demanar cita prèvia els dimecres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues.

 

Aquest projecte neix amb l’objectiu d’impulsar la implantació de noves tecnologies i digitalització a pimes, microempreses, persones autònomes i persones emprenedores ubicades en municipis de menys de 20.000 habitants al conjunt de la demarcació de Lleida.

 

A la comarca del Solsonès l’oficina OAP Rural s’ubica a la seu del Punt d’Atenció Globalleida Solsonès, al Consell Comarcal del Solsonès, els dimecres de dos quarts de deu a dos quarts de dues. L’atenció també podrà ser a través de mitjans electrònics a la següent adreça: ysimo@diputaciolleida.cat o bé per via telefònica al 697 56 77 03.

 

Des l’oficina OAP Rural es busca fomentar l’ús de tecnologia a través de serveis i activitats informatives que es duran a terme de forma presencial i virtual arreu del territori i que estan orientades a sensibilitzar, assessorar i acompanyar al teixit econòmic local en el repte de la transformació digital, i així, acompanyar-los en l’adopció de tecnologies per tal de millorar la competitivitat del teixit productiu de l’empresa i del territori i fer-los molt més resilients als canvis. Alhora també s’organitzaran durant aquest any i l’any vinent seminaris, casos d’èxit i assessoraments personalitzats per fer arribar més coneixement directament a les empreses.

 

Per a més informació podeu visitar el web https://promocioeconomica.cat/oaprlleida/

Aquest projecte de la Diputació de Lleida i Acelera Pyme, ha aterrat a la comarca de la mà de l’ens comarcal, i donarà servei a totes aquelles empreses i persones autònomes que ho requereixin.