al contingut a la navegació Informació de contacte

S’obre el termini per sol·licitar ajuts al foment de l’esport a la comarca del Solsonès

Ja es poden presentar les sol·licituds a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Solsonès

DILLUNS 17 JUNY 2024

El Consell Comarcal del Solsonès informa que s'ha obert el termini per a la sol·licitud d'ajuts destinats a fomentar l'esport a la comarca. Aquests ajuts es divideixen en dues categories principals:

 

  1. Ajuts per al foment de l’esport base:

 

Aquestes ajudes estan dirigides a entitats i clubs que promoguin l'esport base a la comarca del Solsonès. L'objectiu és donar suport a les iniciatives que fomenten la pràctica esportiva entre els joves i contribueixen al desenvolupament d'una base esportiva sòlida a la nostra comunitat.

 

  1. Ajuts per a entitats que fomenten activitats esportives:

 

Aquests ajuts estan destinats a entitats sense ànim de lucre de la comarca del Solsonès, legalment constituïdes, que impulsin o desenvolupin activitats esportives. L'objectiu és recolzar les entitats que treballen per promoure l'activitat física i l'esport entre la població, contribuint així a una vida més activa i saludable.

 

El termini per presentar les sol·licituds per ambdues categories finalitza el proper 15 de juliol de 2024. Les sol·licituds s'han de presentar a través de la seu electrònica del Consell Comarcal del Solsonès.

 

La consellera comarcal d’Esports Isabel Pujol valora molt positivament el fet que aquestes bases puguin donar cobertura a tota la comarca i puguin contribuir al foment de l’esport i d’una vida saludable.

 

Per qualsevol dubte, podeu dirigir-vos a l’àrea d’esports del Consell Comarcal del Solsonès, (Neus Ramellat) a través del telèfon 973 48 20 03.

 

A través d'aquests ajuts, el Consell Comarcal del Solsonès segueix treballant i apostant per una comarca més activa i saludable.