al contingut a la navegació Informació de contacte

S’obre el període per presentar les sol•licituds pels ajuts de transport i menjador escolar del curs 2021-22

DIMARTS 04 MAIG 2021

El Consell Comarcal renova aquesta convocatòria en la qual es diferencien, com cada any, entre els ajuts obligatoris, els no obligatoris i els post obligatoris.

 

El Consell Comarcal ha obert el període per presentar les sol·licituds pels ajuts de transport i menjador escolar del curs 2021-22, amb la finalitat de facilitar l’accés universal, i en igualtat de condicions, a l’ensenyament per part de tots els infants i joves del Solsonès.

Pel que fa als alumnes de cicle infantil, primària i ESO poden sol·licitar l’ajut de transport i/o menjador escolar si no tenen escola al seu municipi (modalitat Obligatori), o també en el cas que hi hagi escola (modalitat No Obligatori), que en aquest darrer cas es resoldrà en funció de criteris socioeconòmics de la unitat familiar.

Els alumnes que han finalitzat l’etapa d’escolarització obligatòria i cursin batxillerat, cicles formatius, etc., poden sol·licitar l’ajut de transport (modalitat Post Obligatoris).  

Degut a la situació actual de crisi sanitària de la COVID-19, us demanem que presenteu les sol·licituds per via telemàtica, evitant així el desplaçament de les famílies. A més a més, només caldrà enviar la sol·licitud sense adjuntar cap document, serà el Consell Comarcal qui cercarà la informació o us la reclamarà a posteriori. Malgrat això, les famílies que demanin l’ajut per primera vegada hauran d’adjuntar còpia del DNI de tots els membres de la unitat familiar.

Per poder presentar la sol·licitud cal que descarregueu el model pertinent (en funció de la convocatòria o modalitat a la qual us voleu acollir) a la seu electrònica del web del Consell Comarcal. Un cop omplerta cal que l’envieu també per la seu electrònica de l’ens adjuntant-la a una instància genèrica. El termini de presentació de sol·licituds és el 31 de maig de 2021.

 

Excepcionalment, quan no es disposi de mitjans per poder fer la sol·licitud telemàticament, cal que demaneu cita prèvia telefonant al Consell Comarcal del Solsonès (973 48 20 03).