al contingut a la navegació Informació de contacte

Música i espectacles en directe durant el cap de setmana de la Fira de Sant Isidre

Foto: Ester Sabata
Foto: Ester Sabata

DIVENDRES 06 MAIG 2022

Hora del vermut, espectacles i altres actuacions s’afegiran al Bestiari Fest del dissabte a la nit a la Sala Polivalent

 

La Fira de Sant Isidre d’enguany ha programat actuacions musicals i teatrals al llarg dels dies 14 i 15 de maig en diversos espais del nucli antic de Solsona i a la sala Polivalent.

 

A part de les habituals mostres de bestiar, artesania, automoció i maquinària agrícola situades a la plaça del Camp, al passeig Pare Claret i al camp del Serra, el Consell Comarcal i la Comissió organitzadora de la fira, han buscat dinamitzar el nucli antic amb diferents ofertes lúdiques.

 

La plaça Sant Joan tornarà a oferir l’Hora del vermut que serà a les dotze del migdia del dissabte amb la cantautora Gemm Sol i del diumenge amb el grup Els terrícoles del capità Twang.

 

Caramelles, teatre i circ

 

Per a la gent que vulgui gaudir del folklore del Solsonès, dissabte de les dotze del migdia els caramellaires d’Ardèvol seran a la plaça Sant Roc on rememoraran la ballada amb la qual aquest grup va fer lluir la Pasqua. També a la plaça Sant Roc, el mateix dissabte a dos quarts de set de la tarda, el Grup de teatre de la gent gran oferirà l’espectacle Amarisha del Duo Interrumptus.

 

El circ serà també el protagonista al llarg del dissabte i del diumenge al matí amb un taller a la plaça del Palau Episcopal; l’horari serà d’onze del matí a dues del migdia els dos dies, i la tarda del dissabte de cinc a vuit del vespre.

 

Bestiari Fest 2022

 

L’acte musical estrella de la nit tornarà de la mà de Joventut Solsonina amb el Bestiari Fest 2022. Començarà a les onze de la nit amb la xaranga Tocabemolls a la plaça Major i anirà fins a la sala polivalent. A un quart d’una de la nit, la sala Polivalent de Solsona acollirà el concert de xaranga Tocabemolls, The Aguateques i Animal Show. Les entrades a la sala Polivalent es poden adquirir de forma anticipada a la web entrades.turismesolsones.com a un preu de 7€, o bé a la mateixa taquilla a un preu de 10€.

 

L’oferta musical i cultural torna a la Fira de Sant Isidre per tal d’oferir espectacles per a tots els gustos i així dinamitzar una fira d’abast transversal.