al contingut a la navegació Informació de contacte

Les torres i els castells protagonitzaran el dotzè concurs de fotografia “El Solsonès”

L’edició d’aquest 2023 busca donar protagonisme a aquestes construccions

DIJOUS 05 GENER 2023

La dotzena edició del concurs de fotografia “El Solsonès” es centrarà en les torres i els castells que es troben en diversos punts de la comarca.

 

El Solsonès disposa de diverses torres i castells que han sobreviscut amb sort diversa el pas dels segles a la nostra comarca. Així doncs, el Consell Comarcal del Solsonès ha determinat que sigui aquest l’eix central que agafarà el protagonisme al concurs d’enguany.

 

 

El concurs

 

Cada participant podrà presentar un màxim de dues obres. El format de la imatge serà lliure però obligatòriament s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartú negre o blanc. Al dors de les obres, enganxat en un sobre tancat, s’hi farà constar el títol, l’indret fotografiat, el nom, l’adreça, el telèfon i el correu electrònic de l’autor/a. El període d’admissió de les obres serà del 2 al 31 d’octubre del 2023 al Consell Comarcal del Solsonès. Els autors hauran de fer lliurament de les obres en format digital JPG de 2.000 píxels per la banda més curta i resolució de 300 PPI.

 

El jurat estarà format per fotògrafs professionals de la comarca, un representant del Centre d’Estudis Lacetans i un del Consell Comarcal. El veredicte serà públic i es donarà a conèixer el dissabte 25 de novembre del 2023.

 

Es concediran tres premis als guanyadors, de 150, 100 i 50 euros, respectivament. Amb totes les obres presentades es farà una exposició al Consell Comarcal del Solsonès del 25 de novembre fins el 6 de gener de 2024. El premi “El Solsonès” de fotografia compta amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs.