al contingut a la navegació Informació de contacte

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica de l’àmbit pirinenc llancen un directori d’empreses per a la transició energètica

Des de les OCTE es fa una crida a les empreses a donar-s’hi d’alta

DILLUNS 04 DESEMBRE 2023

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Solsonès, la Cerdanya, la Noguera, l’Alt Urgell i el Pallars Jussà han posat en marxa un directori d’empreses per a la transició energètica, amb l’objectiu de facilitar a la ciutadania i les entitats la cerca d’empreses que ofereixen serveis en aspectes energètics en aquests àmbits territorials.

 

En aquest sentit, es fa una crida pública a les empreses que treballen en qualsevol àmbit energètic, interessades a donar-s’hi d’alta. Hi tenen cabuda tot tipus de corporacions que ofereixin serveis en les disciplines relacionades amb la transició energètica, ja sigui projectes, obres d’instal·lacions de qualsevol energia renovable, o auditories de consum d’energia, o bé gestió d’ajuts, permisos, tràmits, venda, manteniment, etc.

 

L’alta de les empreses en aquest directori no suposa cap cost, com tampoc no hi ha cap termini per donar-s’hi d’alta, atès que restarà obert a noves inscripcions. Per donar-se d’alta al directori, cal accedir a l’adreça web https://empreses.transicioenergeticapirineu.cat/, a la secció Alta Empresa. En aquesta mateixa web, els i les usuàries podran fer cerques tant per una paraula clau com per abast territorial, tipus de serveis, etc.

 

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Pirineu i Prepirineu també envien, amb periodicitat mensual, un butlletí informatiu amb tot allò rellevant sobre comunitats energètiques, mobilitat sostenible i, en general, aspectes transversals de la transició energètica a les nostres comarques. Si esteu interessats a rebre aquesta informació, us podeu inscriure en aquesta adreça web: https://ja.cat/subscripcioButlletiOCTEPirineu