al contingut a la navegació Informació de contacte

La tercera edició del Solsbirra Fest es converteix en l’acte estrella de la Fira de la Terra

DILLUNS 25 OCTUBRE 2021

La primera edició de Solsoterra destaca per una bona acollida dels actes infantils, mentre que al carrer es circulava amb molta fluïdesa

La primera edició de la Fira de la Terra o Solsoterra ha abaixat la persiana aquest diumenge al migdia amb la consolidació del tercer Solsbirra Fest, el festival de la cervesa artesana acompanyada de gastronomia i música en directe, com una fórmula d’èxit.

El Solsbirra Fest, que enguany estrenava ubicació a la plaça del Consell Comarcal, va convertir-se en el centre neuràlgic de la fira, amb una contínua afluència de persones que degustaven les tapes i la cervesa artesana davant la música en directe que ha amenitzat aquest espai des del dissabte al matí fins el diumenge al migdia.

Actes amb reserva prèvia i venda de bolets

Els actes amb reserva prèvia van obtenir bones xifres, tant la jornada de masies + sostenibles, de dissabte al matí, com les activitats reservades pels més petits de la casa situades a la plaça del Palau Episcopal, van omplir. Així mateix la xerrada organitzada per Molsa Toleràncies sobre “Alimentació i altres hàbits per millorar l’estrès” de dissabte a la sala cultural de l’Ajuntament de Solsona i la presentació del conte de la Bombolleta de diumenge, van registrar una gran acollida. També va obtenir una notable afluència l’habitual exposició de bolets situada al vestíbul de l’Ajuntament de Solsona a càrrec del Grup de Natura del Solsonès. Pel què fa a la xifra de venda de bolets, malgrat que els carrers no es van omplir, els venedors, situats a la plaça Major van registrar unes bones xifres de vendes, fins al punt que algun d’ells va esgotar l’estoc.

Des de l’organització es vol agrair a totes les persones, entitats, comerciants i persones que han fet possible aquesta primera edició de la Fira de la Terra, per la seva implicació, així com a tota la gent que ha acudit als diversos actes programats seguint totes les mesures de seguretat i controls d’afluència determinats.

Galeria d'imatges