al contingut a la navegació Informació de contacte

La Seguretat Social atendrà presencialment un dia a la setmana al Solsonès

DIJOUS 14 JULIOL 2022

Xavier Castellana n’ha informat al Ple després de la llarga reivindicació de la comarca

 

Després de mesos de gestions per part dels representants comarcals, en breu la Seguretat Social atendrà presencialment a la ciutadania en un espai cedit pel Consell Comarcal del Solsonès. Aquesta atenció es farà un dia a la setmana, de nou del matí a una del migdia, per part de personal de l’Institut Nacional de la Seguretat Social, a totes aquelles persones que requereixin fer tràmits de la Seguretat Social, sense necessitat haver de desplaçar-se fora de la comarca.

 

Així doncs, a part dels serveis d’atenció telefònica i telemàtica a través de la seu electrònica i la web, també es podran resoldre dubtes i tràmits de manera presencial.

 

El conveni que regula aquesta col·laboració se signarà la setmana vinent i només restarà pendent acordar la data d’inici de la prestació del servei.

 

El Consell Comarcal del Solsonès acull un nou servei que facilita a la població de la comarca determinats tràmits i evitarà desplaçaments a la seu de referència que és a Balaguer. Aquest fet es valora molt positivament des de l’ens comarcal atès que suposa un acostament dels serveis a la comarca i als seus veïns i veïnes.