al contingut a la navegació Informació de contacte

La nutricionista del Centre Sanitari impartirà, dimarts vinent, un taller sobre la introducció dels aliments a infants i un d’aperitius

El primer es durà a terme a partir d’un quart d’una del migdia a la sala d’actes del mateix Centre Sanitari, mentre que el segon tindrà lloc a partir de dos quarts de cinc de la tarda al Casal Cívic Xavier Jounou

DIJOUS 30 MAIG 2024

Aquest dimarts, el Centre Sanitari del Solsonès ha programat una sessió sobre la introducció a aliments a partir dels 6 mesos, i un taller pràctic d’aperitius per l’estiu. Les dues activitats aniran  a càrrec de la dietista-nutricionista Alba Crespo Requena.

 

La primera de les sessions, dirigida a famílies i a cuidadors i a cuidadores, abordarà temes crucials sobre l'alimentació infantil i la resolució de dubtes, oferint consells pràctics i orientació sobre com realitzar aquesta transició de manera saludable i segura pel nadó.

 

Respecte al taller d’aperitius, es faran dues propostes amb ingredients de temporada. En aquest cas cal inscripció prèvia al mateix Centre Sanitari, ja sigui de forma presencial o bé trucant al telèfon 973 48 11 72. Aquesta activitat té un cost de 4 euros.

 

Aquests tallers és una aposta del Centre Sanitari del Solsonès per oferir pautes i resoldre dubtes per una alimentació saludable en infants i, per altra banda, proposar un petit tast d’aperitius amb els ingredients de la temporada.