al contingut a la navegació Informació de contacte

La Lliga Comarcal de Bitlles Catalanes tanca la temporada 2023-24

El Torneig de cloenda, celebrat al Pi de Sant Just el passat cap de setmana, ha servit per finalitzar la temporada

DIVENDRES 14 JUNY 2024

Aquest passat cap de setmana, a la Plaça de l’Olivera del Pi de Sant Just, s’ha celebrat el Torneig de Cloenda de la temporada de bitlles al Solsonès. L’esdeveniment va comptar amb una molt bona participació i va ser un preludi a l’entrega de trofeus aconseguits pels equips i tiradors participants tant a la Lliga del Solsonès com al Circuit Individual del Solsonès.

 

Els guanyadors d’aquest torneig han estat:

  • Pol Forcada en la categoria Infantil.
  • Dolors Cots en la categoria Femenina, amb una destacada puntuació de 90 punts.
  • Felip Falla en la categoria Masculina, també amb 90 punts en la darrera partida, coronant-se com el guanyador absolut de totes les categories del torneig.

 

La jornada va comptar amb la presència de la Consellera d’Esports del Consell Comarcal, Isabel Pujol, qui va participar en l’entrega de trofeus, i va expressar el seu agraïment a tots els participants i organitzadors per la seva dedicació i esforç al llarg de la temporada.

 

També volem agrair especialment al Club de Bitlles Olius per la seva impecable organització del torneig, que va permetre que la jornada fos un èxit rotund.

 

Aquest torneig no només celebra els èxits individuals i col·lectius dels jugadors de bitlles del Solsonès, sinó que també reafirma el compromís amb l'esport i la cohesió social.

 

Ens acomiadem d’aquesta temporada amb l’esperança que la propera sigui igual de fructífera i emocionant.