al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Isidre ultima els detalls per la seva 71a edició

El certamen torna els dies 11 i 12 de maig a Solsona

DIVENDRES 03 MAIG 2024

Falta una setmana per la 71a edició de la Fira de Sant Isidre, l’esdeveniment firal per excel·lència de la comarca que concentrarà més de 160 expositors els dies 11 i 12 de maig a Solsona.

 

La fira de l'automoció, la mostra d'artesania, la fira industrial i comercial, la fira de bestiar, la de maquinària agrícola i altres sectors ompliran la capital comarcal amb una àmplia oferta de mostres i altres esdeveniments en una àrea de 40.000 m2.

 

El programa de la Fira de Sant Isidre ha previst diferents esdeveniments i jornades per a tots els gustos que configuren cap de setmana ben atractiu:

 

- Jornades de Coneixença i Coneixement: A partir del dia 4 de maig, els participants tindran l'oportunitat d'explorar temes rellevants relacionats amb la gestió del talent i la consciència empresarial. L'activitat inclou xerrades, dinàmiques i visites guiades, amb una tarifa d'inscripció accessible per a tots els interessats.

 

- Maridatge gastronòmic: El dia 10 de maig, els amants de la gastronomia podran gaudir d'una experiència que combina formatges, vins, cervesa i música local, tot organitzat pel Gremi d'Hostaleria del Solsonès.

 

- Activitats de la Fira: Durant tot el cap de setmana, els visitants podran explorar una àmplia gamma d'exposicions, concursos i activitats que van des de mostres de bestiar a exposicions d'art i artesanies, garantint una experiència per a tots els gustos i edats.

 

- Espectacles en viu: Els assistents podran gaudir de concerts, exhibicions de dansa i altres espectacles en viu durant tot el cap de setmana, que concentraran l'esperit festiu de la Fira de Sant Isidre.

 

- Exposicions artístiques: Diverses exposicions d'art i cultura, incloent instal·lacions visuals i exposicions de pintura.

 

- Mostra de tractors i maquinària agrícola d’època i trobades de vehicles clàssics i japonesos.

 

Amb una àmplia varietat d'activitats i esdeveniments programats, la 71a Fira de Sant Isidre promet oferir activitats i exposicions per a tots els gustos.

 

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats i detalls logístics, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.