al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Isidre torna a reunir vehicles japonesos, clàssics i motos antigues

La trobada serà el dissabte i el diumenge al matí, respectivament, a l’avinguda Cardenal Tarancón

DILLUNS 06 MAIG 2024

Aquest proper cap de setmana, la Fira de Sant Isidre de Solsona tornarà a reunir dues trobades de vehicles, japonesos i clàssics, i una de motos antigues.

 

El dissabte dia 11 de maig, de les nou del matí a les dotze del migdia, els aficionats als cotxes japonesos tindran l'oportunitat de gaudir de la tercera trobada d’aquests vehicles. L'esdeveniment tindrà lloc a l'avinguda del Cardenal Tarancón i promet reunir una interessant mostra d’aquests vehicles.

 

L’endemà diumenge a les nou del matí, els amants del motor tindran una nova cita. L’avinguda Cardenal Tarancón acollirà la cinquena concentració de cotxes clàssics i la segona de cotxes clàssics especial Renault Sport Classic, organitzades per Històrics Solsonès. A aquestes cites també s’hi afegirà la trobada de motos antigues i clàssiques ciutat de Solsona, organitzada per Motor Club Solsonès.

 

Aquests esdeveniments permetran als aficionats als vehicles clàssics de dues i de quatre rodes disposa d’un espai de la Fira de Sant Isidre on gaudir i compartir la seva afició.

 

Per a més informació sobre el programa complet d'activitats i detalls logístics, us convidem a visitar el web: www.solsonesfires.cat.