al contingut a la navegació Informació de contacte

La Fira de Sant Isidre tanca la setantena edició amb bona nota

El temps insegur del dissabte va fer que l’afluència de gent fos menor que la del diumenge

DILLUNS 15 MAIG 2023

Aquest diumenge s’ha tancat la setantena edició de la Fira de Sant Isidre amb més de 170 expositors i quasi 400 caps de bestiar.

 

L’afluència de persones als principals espais ha estat intensa durant els dos dies de la fira, si bé val a dir que va ser superior la del diumenge, quan el temps va ser més estable i va convidar més a passejar. Passeig pare Claret, plaça del Camp i camp del Serra han estat els espais més concorreguts amb expositors de vehicles, maquinària agrícola i tractors antics. També cal destacar la bona afluència del portal del Pont al portat del carrer Castell, on es van ubicar diverses parades d’artesans i que van omplir els carrers del nucli antic.

 

L’hora del vermut del dissabte i diumenge, a la plaça Sant Roc, que enguany va compartir espai amb la commemoració del vint-i-cinquè aniversari de la trobada de gegantons, va convertir aquesta emblemàtica plaça solsonina en un espai amb una gran concurrència de persones. El concert de dissabte a la nit, organitzat per Joventut Solsonina a la sala Polivalent, va congregar el públic jove que va gaudir de l’ambient nocturn. La resta d’espectacles en espais tancats com els festivals de l’Escola de Dansa i Espaigua, i l’exhibició de Taekwondo del diumenge, han omplert la sala polivalent.

 

Destaca també la trobada de vehicles clàssics, vehicles R5 i motos antigues, que han congregat nombrosos curiosos al llarg de dissabte i diumenge, així com la contínua afluència a l’espai gastronòmic, situat un any més, a la plaça U d’octubre, que ha aglutinat molta gent i ha generat llargues cues.

 

El Consell Comarcal del Solsonès i la comissió organitzadora de la Fira de Sant Isidre agraeixen a les administracions, entitats, patrocinadors, expositors, associacions i persones que s’han involucrat en la fira d’enguany, així com a tots els visitants, la seva implicació, participació i assistència, i s’animen a treballar per planificar una millor fira de cara a l’any vinent.