al contingut a la navegació Informació de contacte

L’Oficina Comarcal de Transició Energètica (OCTE) del Solsonès organitza dues jornades en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

Solsona i la Vall de Lord acolliran les dues jornades amb un clar accent cap a les energies renovables

DILLUNS 10 JULIOL 2023

La primera de les sessions tindrà lloc el proper dimecres dia 12 de juliol a dos quarts de set de la tarda a Solsona. La sessió consistirà en una explicació i visita a les instal·lacions d’autoconsum fotovoltaic del Centre Sanitari del Solsonès. S’organitza en col·laboració amb Ingenia Eco-tech i Electra del Cardener. La jornada és gratuïta i oberta a totes les persones interessades. Cal inscripció prèvia a la següent adreça: ja.cat/PortesObertesCSS. Les places són limitades.

 

La segona sessió es desenvoluparà el dissabte dia 22 de juliol a les deu del matí a la Vall de Lord. El punt de trobada serà a la finca “El Monegal” de Guixers. La sessió abordarà qüestions de gestió forestal, biomassa i energia hidroelèctrica. La jornada es realitza en col·laboració amb la Masia el Monegal, que compta amb instal·lacions de les quatre principals energies renovables. Inclourà també una visita a un bosc gestionat per l’Associació Forestal Vall de Lord i una visita a una minicentral hidroelèctrica de 400 kW. Les persones interessades poden consultar el programa i inscriure’s a l’adreça ja.cat/CCEEValldeLord.

 

Aquestes jornades estan organitzades en el marc La Setmana Europea de l'Energia Sostenible, que és una iniciativa de la Comissió Europea que té l'objectiu de promoure l'eficiència energètica i les energies renovables a la Unió Europea i altres països. Durant el període de la campanya, s'organitzen esdeveniments i activitats per tota Europa, incloent conferències, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives. Els esdeveniments estan oberts al públic en general i estan dirigits a professionals del sector energètic, representants polítics, empreses, organitzacions no governamentals, ciutadania i altres interessats en l'energia sostenible.

 

Ara és l'hora de compartir l'energia renovable! Recordeu, però, que la millor energia és la que no es consumeix.