al contingut a la navegació Informació de contacte

L’equip del Solsona revalida el 2023 el campionat de la Lliga comarcal de tir al plat

El cap de setmana passat va tenir lloc el torneig de cloenda de la novena edició de la competició de tir comarcal

DIJOUS 08 JUNY 2023

L’equip del Solsona ha tornat a quedar campió de la Lliga comarcal de tir al plat en l’edició del 2023. L’Olius A ha quedat classificat en segona posició i el Navès tercer.

 

Dissabte passat es va donar per tancada l’edició de la Lliga comarcal d’aquest any amb el torneig de cloenda. En l’especialitat de recorregut, l’equip de l’Olius A va pujar al podi en segona posició, per darrera del de Solsona, mentre que l’equip de Pinell es va situar tercer. Pel què fa a l’especialitat de tir al plat, l’equip del Solsona va ser qui va obtenir més encerts, seguit del Navès i l’Olius A, en tercera posició.

 

A títol individual, Jordi Caball ha estat el millor tirador de la lliga i de la tirada de cloenda, després de desfer el triple empat assolit amb Jordi Freixes i Sergio Alcázar. Pel que fa a les especialitats de recorregut i de tir, Josep M. Closa del Pinell i Jordi Freixes de l’equip del Solsona han estat els millors tiradors, respectivament.

 

Aquest 2023 a la Lliga comarcal de tir al plat hi han participat un total de 46 participants de 8 equips de diferents punts de la comarca: Clariana de Cardener, Cambrils, Lladurs, Navès, Olius (2 equips), Pinell i Solsona.

 

Una vegada disputat el torneig de cloenda, un sopar de germanor amb un molt bon ambient va donar per tancada la temporada.