al contingut a la navegació Informació de contacte

L’equip de l’Olius – Atlètic Pi es proclama campió de la 24a edició de les 12 hores de futbol sala

L’Olius – Atlètic Pi, que va superar a la final al Bar Castell (3-1) aconsegueix el triplet en guanyar la lliga, el torneig de les 12 hores i Supercopa Comarcal 2022 - 2023

Fotos: Lluís Closa
Fotos: Lluís Closa

DIMARTS 11 JUNY 2024

Aquest cap de setmana l’equip de l’Olius – Atlètic Pi s’ha proclamat campió de la 24a edició de les 12 hores de futbol sala comarcal en vèncer l’equip del Bar Castell. En la competició, a la qual hi han participat deu equips, l’equip del Punxó de Navès ha quedat tercer després de guanyar el Llobera en el llançament de penals (4-2). Pel què fa al màxim realitzador del torneig, ha estat el jugador del Bar Castell, Antoni Márquez, amb 7 dianes, mentre que l’equip Olius – Atlètic Pi estat l’equip menys golejat amb un gol.

 

L’Olius – Atlètic Pi recull el seu tercer títol de la temporada desprès de proclamar-se, a més a més, campió de la Lliga Comarcal 2023-2024 i campió de la Supercopa Comarcal de la temporada 2022 - 2023.

 

Lliga Comarcal de Futbol Sala

 

Pel què fa a la 33a edició de la Lliga comarcal de futbol sala, amb la participació de 13 equips i més de 200 jugadors, l’equip de l’Olius Atlètic Pi ha revalidat el títol de la temporada passada (58 punts), seguit de l’equip del Bar Castell (56) i el Punxó de Navès (54). El campió de lliga ha estat també l’equip més golejador en la fase regular amb 126 dianes a favor i el quin ha encaixat menys gols amb 32 en contra.

 

El màxim golejador del campionat ha estat el jugador Annass Alou del CambrilsSant Climenç amb 42 gols, mentre que el porter menys golejat ha estat l’equip de l’Olius – Atlètic Pi amb 32 gols encaixats.

 

En l’acte de final del torneig de les 12 hores s’han reconegut els diferents èxits esportius al llarg de la temporada dels diferents equips, ja sigui en la fase regular o en el play off que ha permès decidir els tres primers classificats de la temporada.