al contingut a la navegació Informació de contacte

L’equip de l’Olius – Atlètic Pi aconsegueix el doblet en sumar el títol de les 12 hores al de la Lliga comarcal de futbol sala

DIMARTS 14 JUNY 2022

El Bar Castell queda subcampió de les 12 hores essent l’equip menys golejat

 

Doblet de l’equip de l’Olius – Atlètic Pi en quedar campió de la 22a edició de les 12 hores comarcals celebrades aquest cap de setmana, després de derrotar l’equip del Bar Castell a la final (0-3). El màxim golejador de la competició va ser el jugador de l’equip del Clariana de Cardener Abdelmajid Banzakour amb 5 gols i l’equip que va encaixar menys gols va ser el Bar Castell amb només 2.

 

L’equip de l’Olius afegeix aquest èxit al campionat de la Lliga comarcal de futbol sala assolida fa dos caps de setmana amb 74 punts, seguit del “Punxó” de Navès amb 62 i del Bar Castell, que va quedar tercer amb 60 punts. Pel què fa als màxims golejadors de la Lliga comarcal, Carles Solé de Solsona – Instal·lacions XDM va anotar 45 dianes, seguit de prop per Carles Altarriba amb 41 gols de l’Olius – Atlètic Pi. L’Olius – Atlètic Pi va ser, a la vegada, l’equip menys golejat amb 25 gols en contra.

 

La competició de les 12 hores comarcals, celebrada en un gran ambient, tanca la temporada comarcal 2021-22 de futbol sala.