al contingut a la navegació Informació de contacte

Ja es coneixen els guanyadors del concurs de dibuixos de la segona Fira de la Terra del Solsonès

DIJOUS 13 OCTUBRE 2022

Més de 190 alumnes participen al certamen amb què la fira entra a les escoles

  

La segona Fira de la Terra del Solsonès ja té guanyadors del seu concurs de dibuixos. David Seoane Balaguer, de l’Escola Arrels, ha guanyat en la categoria de primer curs; Ona de la Fuente Muntada, del mateix centre, ho ha fet en la de segon, i Martí Mateu, de l’Escola El Vinyet, en la de tercer.

 

Aquest dimarts, el jurat format per membres de la comissió organitzadora de la Fira de la Terra del Solsonès, juntament amb les artistes solsonines Aurembiaix Sabaté, Anna Terricabras i l’artista Aleix Albareda, s’han reunit per escollir els millors treballs del concurs de dibuixos amb què la fira entra a les escoles. Hi han participat fins a 193 alumnes de primer cicle de primària de les escoles de Solsona, així com els centres de la ZER del Solsonès, d’Ardèvol i Lladurs.

 

Tots els dibuixos seran exposats al pati gòtic del Consell Comarcal del Solsonès del 23 al 31 d’octubre. L’acte de lliurament dels premis serà el diumenge 23 d’octubre a les 13 h a la plaça del Palau Episcopal, en el decurs de la Solsoterra.