al contingut a la navegació Informació de contacte

Generalitat, Solsonès i Berguedà es reuneixen per tractar la millora de la carretera de Sant Llorenç a Berga

Les parts tenen damunt la taula la proposta inicial per actuar en aquesta carretera que uneix les dues comarques

DIVENDRES 06 OCTUBRE 2023

L’Ajuntament de Guixers va acollir, aquest dijous, una trobada entre el departament de Territori de la Generalitat de Catalunya i les comarques del Solsonès i del Berguedà.

 

En la reunió, la segona per tal de tractar la millora de via LV/BV-4241 que uneix Sant Llorenç de Morunys i Berga, els representants de la Generalitat van presentar el diagnòstic del traçat amb unes propostes inicials que, en cas de tirar endavant, donaran lloc a un procés de licitació per la redacció del projecte. La proposta presentada preveu unes actuacions que consistiran en una millora de la via i de la seva seguretat.

 

En la reunió hi van acudir, a més a més de la Generalitat de Catalunya, representants del món local de les dues comarques. Per part de la Generalitat de Catalunya va assistir el secretari de Mobilitat i Logística i el director dels Serveis Territorials de Territori a la Catalunya Central; per part del Solsonès van ho van fer el president del Consell Comarcal, l’alcalde de Sant Llorenç de Morunys, alcalde de la Coma i la Pedra i l’alcalde de Guixers. Per part del Berguedà, es va comptar amb el president del Consell Comarcal, el primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Berga i l’alcaldessa de Capolat. La reunió també hi va ser representada l’empresa Knauf així com les associacions d’empresaris del Solsonès i del Berguedà.

 

Des de les entitats locals del Solsonès i del Berguedà, es vol agrair el compromís i la predisposició que ha mostrat la Generalitat de Catalunya en posar fil a l’agulla en una carretera, la millora de la qual és considera de gran importància per millorar el trànsit de les dues comarques.