al contingut a la navegació Informació de contacte

Entitats, escoles i centres esportius ofereixen els seus espectacles durant la Fira de Sant Isidre

DIMECRES 11 MAIG 2022

La sala polivalent i el teatre comarcal seran els centres neuràlgics d’aquests espectacles

 

Com ja és habitual, la Fira de Sant Isidre reserva un espai per a la música en directe i pels espectacles. A part d’aquests actes, també s’han programat exhibicions i actuacions a la sala polivalent i al teatre comarcal.

 

Dissabte a dos quarts d’una del migdia, l’Escola de dansa farà un exhibició a la sala polivalent de Solsona. A les cinc de la tarda al teatre comarcal, l’Àtic Taller Musical oferirà un concert solidari pels refugiats d’Ucraïna, la recaptació del qual anirà en benefici de l’ONG Save the Children. Finalment, a partir de dos quarts de dotze de la nit, la mateixa sala polivalent de Solsona acollirà el Bestiari Fest 2022 amb diferents concerts.

 

Diumenge a les deu del matí, Taekwondo Solsona durà a terme una exhibició també a la sala polivalent amb diverses demostracions d’aquest art marcial coreà; i a les sis de la tarda, Espaigua, centre d’esport i salut, oferirà el seu festival.

 

Amb aquestes activitats i les que tenen lloc a l’aire lliure, es completa un cap de setmana amb una nodrida oferta lúdica i cultural.