al contingut a la navegació Informació de contacte

El Solsonès s’afegeix a la setmana Bio amb obsequis per a petits i grans

DIVENDRES 14 OCTUBRE 2022

La campanya s’adreça als consumidors de les botigues d’alimentació ecològica

 

El Solsonès es prepara per a la Setmana Bio, que se celebra arreu de Catalunya del 17 al 21 d’octubre. Qui adquireixi productes als establiments Molsa Toleràncies, Fruits Taribó, Carnisseria l’Espetec, Xarcuteria Can Solvi, Cal Monegal, la Vinícola i Carnisseria Cal Molins, rebrà com a obsequi un tiquet per al tast que tindrà lloc el dissabte 22, en el marc de la Fira de la Terra, a la plaça Major de Solsona –es poden acumular un màxim de quatre tastets per persona.

 

Una altra de les activitats de la Setmana Bio al Solsonès està pensada per als més petits de la casa. Es repta els infants a descobrir personatges amagats als aparadors d’aquestes botigues d’alimentació ecològica i relacionar-los amb una butlleta que, una vegada omplerta, caldrà portar el mateix dissabte de 12.30 a 13.30 hores a la plaça Major. Tots els concursants seran premiats.

 

Aquesta activitat, en el marc de la Solsoterra, Fira de la Terra del Solsonès, està finançada pel Consorci Leader per al Desenvolupament de la Catalunya Central, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i FEDER.