al contingut a la navegació Informació de contacte

EL SIS organitza la quarta sessió del Cicle de Xerrades per a Famílies del Solsonès

La xerrada tindrà lloc el dimarts de la setmana vinent al Casal Cívic Xavier Jounou

DIJOUS 13 JUNY 2024

El Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) del Solsonès organitza la quarta sessió del Cicle de Xerrades per a Famílies aquest mes de juny. La xerrada, que tindrà lloc el proper dimarts 18 de juny a dos quarts de sis de la tarda al Casal Cívic i Comunitari Xavier Jounou, se centrarà en el tema de l'adolescència i la impulsivitat, i serà a càrrec del Sergi Tremp.

 

Adolescència i Impulsivitat

 

La xerrada pretén respondre a la pregunta: "Per què els adolescents són tan impulsius?" Aquest tema es tractarà des de diverses perspectives, incloent elements clau com la dopamina, la impulsivitat, les addiccions, els canvis morfològics i físics que es produeixen entre la infància i l'adolescència, i la regulació emocional durant aquesta etapa complexa. A més, s'abordaran aspectes com l'optimisme, la figura de l'autoritat i accions pràctiques per a treballar amb els i les joves.

 

Escola de Noves Oportunitats FAR

 

La segona part de la xerrada estarà dedicada a explicar com es treballa i quins són els valors afegits del FAR, Escola de Noves Oportunitats. Sergi Tremp, director del FAR, compartirà la seva experiència en pedagogia i psicopedagogia, i com ha dedicat els últims 8 anys a orientar i acompanyar joves que necessiten suport per reprendre el seu camí formatiu i laboral.

 

Sobre el Ponent

 

En Sergi Tremp és el director del FAR, Escola de Noves Oportunitats. Amb formació en pedagogia i un màster en psicopedagogia, ha dedicat els últims vuit anys al sector social i educatiu, concretament a orientar i acompanyar joves que es troben desorientats i necessiten suport per reprendre el seu camí formatiu i laboral.

 

L'activitat és gratuïta i no requereix inscripció prèvia. Us convidem a participar en aquesta sessió enriquidora i informativa.