al contingut a la navegació Informació de contacte

El SIS enceta, aquest divendres a la tarda, un nou cicle de xerrades per a famílies

“Coeducant des de la prehistòria fins al present” és el títol de la primera sessió d’aquest divendres al Centre Cívic Xavier Jounou

DIMECRES 14 DESEMBRE 2022

Aquest divendres a les sis de la tarda, el Servei d’Intervenció Socioeducativa, el SIS, dóna el tret de sortida a un nou cicle de xerrades amb “Coeducant des de la prehistòria fins al present” dirigit a famílies i a professionals relacionats amb el món educatiu i social.

 

L’activitat, que és gratuïta i en la qual no cal inscripció prèvia, recupera una iniciativa que ja s’havia ofert anys anteriors.

 

El primer taller serà conduit per Anna Bonet, una arqueòloga que incorpora una mirada feminista en els seus treballs. La proposta que ens ofereix, a través de la creació de minimons, vol ajudar a integrar una perspectiva coeducativa en el dia a dia familiar.

 

El cicle va estretament lligat al projecte de l’Espai Cucanya, un servei públic, gratuït i d'accés universal que ofereix un espai de suport a la criança per a famílies amb infants d'edats compreses entre 0 i 2 anys. Seguint en aquesta mateixa línia es considera important aportar coneixement educatiu i cultural a l'abast de tothom i per això des del SIS s’aposta per continuar oferint un espai d'eines i recursos per a famílies així com un lloc de trobada i coneixença entre totes les persones que formen part de la societat solsonina.


La vida familiar és un moment vital molt intens on, a vegades, sentim que no sabem com abordar segons quines situacions rutinàries. Vist que el món és tan canviant cal un reciclatge per fer front als escenaris actuals.

 

Canguratge gratuït

 

Per tal de donar el màxim de facilitats a les persones que estiguin interessades en acudir a la xerrada, el SIS oferirà servei de canguratge gratuït.


Al llarg d'aquest curs, des del SIS es proposaran diferents tallers i xerrades per visibilitzar i tractar temes que es consideren necessaris i que donaran eines per gestionar amb serenitat situacions de la vida quotidiana.