al contingut a la navegació Informació de contacte

El Punt Empresa de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona es presenta a Torà i Biosca

La sessió tindrà lloc el proper dilluns dia 17 de juny a les tres de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Torà

Foto: Solsona FM
Foto: Solsona FM

DIJOUS 13 JUNY 2024

Els serveis del Punt Empresa, desenvolupats conjuntament pel Consell Comarcal del Solsonès, l’Ajuntament de Solsona, l’Ajuntament de Cardona, i les associacions d’empresaris del Solsonès i de Cardona, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, es presentaran als nous municipis del Solsonès: Biosca i Torà.

 

La sessió informativa, que tindrà lloc dilluns vinent dia 17 de juny a les tres de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Torà, té com a objectiu donar a conèixer els serveis i les persones tècniques que hi ha darrere, i crear un punt de partida per poder treballar conjuntament.

 

La sessió està especialment adreçada a les persones emprenedores i empreses dels municipis de Biosca i Torà, amb l'objectiu de fomentar la col·laboració i el desenvolupament econòmic local.

 

Aquest servei està subvencionat pel Departament d’Empresa i Treball, Servei d’Ocupació de Catalunya i pel Patronat de Promoció Econòmica de la Diputació de Lleida a través dels punts d’atenció Globalleida.