al contingut a la navegació Informació de contacte

El Directori d’Empreses per a la Transició Energètica desperta interès fora del seu àmbit

L’àmbit local és el quin ha resultat tenir menys demanda

DIMARTS 19 MARÇ 2024

El Directori d’Empreses per a la Transició Energètica, promogut per les Oficines Comarcals de Transició Energètica del Pallars Jussà, Noguera, Cerdanya, Alt Urgell i Solsonès, ha aconseguit captar l'interès de companyies fora dels seus límits geogràfics, més que no en el propi àmbit local, demostrant la seva importància més enllà de les comarques d'origen.

 

A partir d'un estudi recent, es revela que del total de 36 empreses que integren aquest directori, 7 tenen la seva seu a la ciutat de Barcelona i 3 a Madrid. A més, 20 empreses, situades fora de l'àmbit territorial original, s'han unit a aquesta iniciativa. En quant a la representació interna, destaquen dues empreses de l'Alt Urgell, 3 de la Cerdanya, una de la Noguera, 9 del Solsonès i una del Pallars Jussà.

 

S’observa una diversitat en la naturalesa jurídica de les empreses participants, amb 25 societats limitades, 7 cooperatives, 3 autònoms i una fundació. Aquesta varietat reflecteix l’ampli abast de l’empresariat interessat en la transició energètica.

 

El Directori d’Empreses per a la Transició Energètica té com a objectiu convertir-se en el referent empresarial per a aquesta transformació a les comarques del Pallars Jussà, Noguera, Cerdanya, Alt Urgell i Solsonès. La manca de visibilitat d'aquestes empreses pot significar una pèrdua d'oportunitats de negoci no només en aquests territoris, sinó també en altres àmbits que puguin fer servir aquest directori com a guia.

 

Des de les Oficines Comarcals de Transició Energètica, es fa una crida a les empreses interessades a registrar-se al directori, ja que això no implica cap cost econòmic i pot aportar beneficis tant a les comarques locals com a les empreses participants.

 

Les Oficines Comarcals de Transició Energètica treballen activament per promoure la transició cap a un model energètic sostenible en les comarques del Pirineu català. A través del Directori d’Empreses per a la Transició Energètica, busquen consolidar una xarxa d’empreses compromeses amb aquesta causa, fomentant la col·laboració i l’intercanvi de coneixements en aquest àmbit vital per al futur sostenible de la nostra societat.

 

Si ets una empresa que està interessada en donar-te d’alta en aquest directori ho pots fer a través de l’enllaç https://empreses.transicioenergeticapirineu.cat/alta