al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell reclama més freqüència i descomptes en el transport de bus entre Solsona a Lleida

DIMECRES 09 MARÇ 2022

S’informarà en el Ple del Consell Comarcal que tindrà lloc aquest dijous

 

Recollint la petició de diversos usuaris de la comarca, el Consell Comarcal del Solsonès ha demanat al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya un augment del servei de bus de Solsona a Lleida i poder disposar de la targeta T10 que permet disposar de descomptes en el trajecte.

 

El Consell Comarcal gestiona les sol·licituds de la T10/180 que ofereix un descompte en el preu del bus entre Solsona i  Manresa i entre Solsona i Barcelona per un preu de 7 euros per viatge.
Aquesta targeta es pot adquirir a l’ens comarcal per un preu de 2 euros i no és personal, és a dir, que pot ser utilitzada per diferents persones i permet als usuaris del servei d’autobús accedir a una bonificació del cost del viatge. La validesa de l’import de la targeta T10 és de 6 mesos.

 

La implantació d’aquesta tarja es va fer efectiva l’any 2015 i permet una reducció important en el cost del viatge amb autobús. La intenció del Consell Comarcal es que els usuaris del servei de transport públic entre Solsona i Lleida es puguin acollir també a aquesta bonificació.