al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell instal·la tanques i millora el ferm en diversos camins per més de 110.000 euros

En total s’han instal·lat més de 1.000 metres lineals de tanques i s’han pavimentat més de sis quilòmetres de via

DIMARTS 19 DESEMBRE 2023

El Consell Comarcal del Solsonès ha executat la millora de dues infraestructures viàries: el camí de Sant Pere de Graudescales a Molí de Bancell i el camí del pont de Querol a l’Hostal de Roquer. Aquesta subvenció estava destinada a la millora d’infraestructures viàries a nuclis rurals habitats, als serveis bàsics i a les explotacions agràries en àrees rurals i en comarques de muntanya.

 

L’actuació realitzada al camí de Sant Pere de Graudescales a Molí de Bancell, dels termes municipals de Guixers i Navès, ha consistit en la millora de la seguretat mitjançant la instal·lació de tanques de protecció mixtes, desglossada en diferents trams amb un total de 864 metres lineals de tanca i una millora de 200 metres lineals. En total s’han col·locat 1.060 metres lineals de tanca.

 

Pel que fa a l’actuació duta a terme al camí del pont de Querol a l’Hostal de Roquer, al terme municipal de Lladurs, ha consistit en la millora de la infraestructura d’accés ja existent que comunica els municipis de Castellar de la Ribera i Lladurs en una distància total de 6,5km, mitjançant la pavimentació de mescla bituminosa en calent.

 

El cost total de les dues actuacions realitzades ha estat de 110.110 euros. D’aquest import, 99.099 euros han estat subvencionats pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat, mentre que l’import restant ha estat assumit pels ajuntaments de Guixers, Lladurs i Navès.