al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal tanca la legislatura i es prepara per a la constitució d’un nou plenari

Sara Alarcón marxa satisfeta després de vuit anys al capdavant del govern comarcal, en una etapa que considera que ha estat molt enriquidora

DILLUNS 10 JULIOL 2023

Demà dimarts, quan faltin uns minuts per a dos quarts de set de la tarda, el Consell Comarcal del Solsonès celebrarà la sessió plenària de tancament de legislatura, per donar pas, el divendres a la tarda, a la constitució del nou Ple de l’ens comarcal.

 

Sara Alarcón, que ha estat vuit anys al capdavant del primer òrgan territorial de la comarca, deixa el càrrec satisfeta de la feina feta i entoma una nova etapa en la qual vol dedicar més temps a la família.

 

Alarcón aclareix que ser al capdavant del Consell Comarcal no és una tasca fàcil. Reconeix que la gent moltes vegades hi veu prejudicis, però que darrera hi ha molta feina i maldecaps que sovint no reben recompensa, “la política té un alt grau de sacrifici personal i familiar i ha de tenir un destacat caire vocacional”.

 

Malgrat això, marxa amb la motxilla plena de bons moments i molts aprenentatges, desitjant molts èxits i grans encerts a les persones que entomin el seu relleu i el dels companys que deixen la seva responsabilitat, i amb el desig que la comarca segueixi sent un lloc ple d’oportunitats i bonic per viure. Quan se li demana quin és el canvi més important del seu nou dia a dia reconeix que “trobaré a faltar moltes coses”. Alarcón, però, afirma que malgrat això, té clar que dedicarà més temps a la família i a les petites grans coses que l’omplen, com la història, la seva vertadera vocació, en la qual es va llicenciar, i que tant l’apassiona. Ara, reconeix, vol recuperar terreny en la seva esfera personal, sense deixar de mirar endarrere i amb el convenciment que en algun moment de la seva vida, les persones s’haurien d’implicar en responsabilitats polítiques.