al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal aprova la cinquena plaça de SAT

DILLUNS 26 SETEMBRE 2022

El Ple del Consell Comarcal del Solsonès d’aquest dijous ha aprovat la modificació de la plantilla orgànica de l’entitat comarcal a fi d’adaptar-la a la contractació d’un nou efectiu pel servei d’assistència tècnica als ajuntaments de la comarca (SAT).

 

El servei d’assistència tècnica (SAT) presta funcions de secretaria i intervenció en onze dels quinze ajuntaments de la comarca, concretament a tots menys a La Coma i la Pedra, Olius, Solsona i Sant Llorenç de Morunys, que ja tenen personal propi per desenvolupar aquesta funció. Actualment, el Consell Comarcal del Solsonès disposa quatre efectius per portar a terme aquesta funció, els quals s’ampliaran en un més.

 

El fet de poder disposar d’una cinquena plaça de SAT dóna compliment a la demanda reiterada d’algunes alcaldies del Solsonès en poder disposar de més hores d’aquest servei, o directament, de més personal.

 

El servei d’assistència tècnica als ajuntaments és un servei finançat per la Diputació de Lleida i els ajuntaments de la comarca, i suposa un estalvi econòmic molt important de cara als petits municipis, pel fet de no haver d’assumir la totalitat del cost salarial d’aquests efectius.