al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal apropa tres tallers sobre la menstruació i la menopausa a Solsona i comarca

Sant Llorenç de Morunys, Llobera i Solsona acolliran aquests tallers conduits per l’educadora social Judit Colilles

DIMARTS 13 DESEMBRE 2022

Amb l’objectiu de crear un espai per a poder resignificar l’etapa del climateri i la vivència de la menopausa com a una fase de creixement i evolució personal en la vida de la dona, des del Consell Comarcal del Solsonès s’oferiran, a partir de la setmana vinent i fins a finals de mes, tres tallers sobre la menstruació i la menopausa, amb una durada de dues hores cadascun d’ells destinats a les dones del Solsonès.

 

Així doncs, el proper dilluns a dos quarts de set del vespre, la biblioteca municipal de Sant Llorenç de Morunys, acollirà el primer d’aquests tallers, que com la resta seran conduits per l’educadora social Judit Colilles, creadora del projecte d’acompanyament al conscient al cos femení “Llum de lluna”. Es tracta d’un taller per desaprendre tot allò que la societat ha imposat de manera negativa i apoderar-se de totes les virtuts que comporta viure aquesta etapa amb consciència i presència.

 

 

Solsona i Llobera, següents parades

 

El dimecres dia 28 de desembre, a les sis de la tarda, a la sala Francesca de Llobera del Consell Comarcal del Solsonès s’oferirà també aquest taller, mentre que l’endemà dijous, també a les sis de la tarda, al local social de Llobera es tancarà aquest cicle.

 

Per poder acudir a aquests tallers cal inscripció prèvia a Serveis Socials Bàsics del Solsonès, al telèfon 973 48 32 34 o bé per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat.

 

Aquests tallers compten amb el finançament de la Diputació de Lleida a través del Pla Econòmic per ens locals en l’àmbit de Salut.