al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal adjudica les 6 línies de transport escolar

El valor del contracte, que té una durada de quatre cursos escolars, supera el milió tres-cents mil euros

DILLUNS 04 SETEMBRE 2023

El Consell Comarcal del Solsonès ha adjudicat les 6 línies del servei de transport escolar pel curs escolar 2023-2024 i fins el curs 2026–27.

 

El servei de transport escolar, que té un valor estimat d’1.383.379,20 euros pels quatre propers cursos, disposarà de sis rutes, concretament, la de Solsona – Freixinet – Ardèvol (Alsina Graells Autotransportes, SA), la de Solsona – el Pi de Sant Just (Alsina Graells Autotransportes, SA), la de Solsona – Navès (Luís López Higueras), la ruta de Port del Comte - Sant Llorenç – la Coma (Moisès Caserras Irla), el servei per Alumnes amb dificultats de mobilitat (actualment Pi de Sant Just – Solsona) (Luís López Higueras), i, finalment, la ruta de transport escolar Solsona – Cardona (Autocars Tarrés, SL).

 

El servei s’iniciarà el proper dimecres dia 6 de setembre i tindrà una durada fins el dia 22 de juny, amb un total de 176 dies lectius.

 

El Consell Comarcal del Solsonès, exercint les competències delegades del departament d’educació, gestiona el transport escolar i els ajuts de desplaçament de l’alumnat de tota la comarca.