al contingut a la navegació Informació de contacte

El Consell Comarcal acull una reunió per abordar el futur del sector forestal

En la reunió hi van assistir diferents representants de la Generalitat de Catalunya i del sector forestal

DIJOUS 23 NOVEMBRE 2023

Aquest dimarts, el Consell Comarcal del Solsonès, va acollir una reunió entre representants de l’ens comarcal i de la Generalitat de Catalunya.

 

Per part del Consell Comarcal del Solsonès van assistir el president de l’ens, Benjamí Puig, i el vicepresident segon i conseller comarcal de Gestió Forestal i Recursos Hídrics, Jordi Selga. Per part de la Generalitat de Catalunya, va acudir a la sessió la directora general d’Ecosistemes Forestals i Gestió del Medi, Anna Sanitjas, el subdirector general de Boscos, Enric Vadell i el director gerent del Centre de la Propietat Forestal, Juan Luís Abian. També van ser presents a la reunió tècnics del Consell i Associació Vallforestal.


En la sessió es van tractar qüestions relacionades amb la gestió forestal sostenible, els plans tècnics, les zones d'alt risc d'incendi, així com les actuacions en zona forestal i la preocupant situació actual de sequera.

 

Per part del Consell Comarcal del Solsonès es considera que la reunió va ser molt profitosa. Les dues parts es van emplaçar a seguir treballant de forma conjunta per a la millora dels nostres boscos i per les activitats que s’hi puguin desenvolupar.