al contingut a la navegació Informació de contacte

El Concurs de relats breus per a gent gran arriba a la desena edició

DIJOUS 21 ABRIL 2022

El convoquen el Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès i està obert a persones de 60 o més anys

L’àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Solsonès i l’Arxiu Comarcal del Solsonès convoquen la desena edició del concurs de relats breus per a gent gran. Amb aquest certamen es pretén afavorir la participació activa d’aquest col·lectiu, ja sigui implicant-los en el concurs i també instrumentalitzant un canal que serveixi per donar a conèixer i recollir les vivències d’aquesta generació.

Modalitat de prosa i poesia.

Podran participar en el concurs les persones de 60 o més anys en les dues modalitats i el tema és lliure. Els treballs es presentaran mecanografiats a 1,5 d’interlineat, mida DIN A-4 i escrits per una sola cara amb una extensió màxima de 5 fulls en la prosa i 75 versos en la poesia. L’obra haurà de ser en català, original, inèdita i que no hagi estat premiada en altres concursos, i s’haurà de presentar per correu electrònic al Consell Comarcal del Solsonès, a l’adreça serveis.socials@elsolsones.cat. En el cos del missatge cal incloure el títol de l’obra, el nom complet de l’autor o autora i les seves dades de contacte. En un document adjunt cal enviar el relat en format PDF amb el títol i pseudònim. A l’assumpte del correu electrònic, s’aconsella fer constar el títol del concurs “X Concurs de relats breus per a gent gran” tot i que no és un requisit imprescindible. El termini d’admissió d’originals finalitzarà el proper 27 de maig de 2022 a les 14 h.

El jurat estarà format per un representant d’Òmnium Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran del Solsonès, un representant del Consell de la Gent Gran de Solsona, un representant dels Serveis Socials Bàsics, un representant de l’Arxiu Comarcal del Solsonès i estarà presidit pel conseller de Drets Socials Igualtat i Feminismes del Consell Comarcal del Solsonès. El veredicte del jurat serà inapel·lable. El dia 17 de juny es faran públiques les persones guanyadores. Els originals es retornaran fins el dia 30 de juny, llevat dels treballs premiats que quedaran en propietat del Consell Comarcal i de l’Arxiu Comarcal del Solsonès.

Els guardonats rebran, com a premi, 125 euros.

Per més informació us podeu dirigir al Consell Comarcal del Solsonès, carrer Dominics, 12 de Solsona, al telèfon 973482003, o per correu electrònic a serveis.socials@elsolsones.cat.