al contingut a la navegació Informació de contacte

El Centre Sanitari del Solsonès programa dos tallers adreçats a la salut de les dones

Els tallers tindran lloc el proper dimarts dia 12 de març a la biblioteca Carles Morató de Solsona i estan oberts a tothom

DIMECRES 06 MARÇ 2024

El dimarts dia 12, el següent a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, el Centre Sanitari del Solsonès ha programat dos tallers al voltant de la salut de les dones.

 

El primer dels tallers, amb el títol “Salut i Menopausa”, tindrà lloc a dos quarts de cinc de la tarda amb una durada aproximada d’una hora. Tractarà el què passa dins el cos de la dona en el moment de la transició cap a la menopausa, així com els canvis que es poden fer en les rutines i en l’alimentació per viure aquesta fase de la millora manera.

 

El segon dels tallers, “Les fases del cicle menstrual”, s’impartirà a tres quarts de sis de la tarda, i també preveu una durada aproximada d’una hora. Es parlarà sobre com actua el cos de la dona al llarg del cicle menstrual, i quins canvis de rutina i alimentació es poden fer per viure cada fase amb més energia i naturalitat.

 

Els tallers exposaran els canvis de rutina en l’alimentació que la dona pot portar a terme per procurar de pal·liar els efectes tant de la menopausa com del cicle menstrual, així com tots els canvis físics, emocionals i en l’estat d’ànim, que tenen lloc.

 

Aquestes activitats, que son obertes a tothom sense necessitat d’inscripció prèvia, aniran a càrrec de Núria Sánchez, psicòloga referent de Benestar Emocional del Centre Sanitari del Solsonès i d’Alba Crespo, dietista- nutricionista també del Centre Sanitari del Solsonès.