al contingut a la navegació Informació de contacte

El 6 ofereix una xerrada sobre la paternitat

La sessió, al voltant de les paternitats i la criança corresponsable, vol oferir una visió sobre la masculinitat en la criança dels infants

DILLUNS 15 GENER 2024

Aquest divendres a dos quarts de sis de la tarda, el Servei d’Intervenció Socioeducativa (El 6) ofereix una nova xerrada per a famílies sota el títol “paternitats i criança corresponsable”, a càrrec d’Albert Pons de l’associació EntreHomes. Pons és educador infantil, terapeuta especialitzat en criança i paternitat, consultor educatiu i formador de personal docent.

 

En aquesta xerrada-taller ens preguntarem si, en els darrers anys, s’han produït canvis de la masculinitat en l’àmbit de la paternitat i la criança, si els pares d’avui s’impliquen més o menys que abans i si els canvis socials faciliten la conciliació i l’equilibri. També podrem explorar quina influència hi està tenint la visibilització de les identitats i els rols de gènere o la diversitat de models familiars.

 

EntreHomes és un projecte d’acompanyament terapèutic i pedagògic especialitzat en masculinitats. S’hi promouen processos de transformació personal i col·lectiva que propiciïn maneres de ser homes més conscients, plurals i íntegres.

 

Durant la xerrada hi haurà servei de canguratge i s’oferirà un taller de contacontes a càrrec de Temps de cures a l’espai infantil de la biblioteca Carles Morató.

 

Es tracta d’una activitat gratuïta en la qual no cal inscripció prèvia.