al contingut a la navegació Informació de contacte

Dotzè concurs de fotografia “el Solsonès”

Les torres i els castells de la comarca son els grans protagonistes d’aquesta edició

DILLUNS 02 OCTUBRE 2023

El Consell Comarcal del Solsonès i els fotògrafs Foto Resol, Marc Ramonet i Petits Fotografia, en col·laboració amb el Centre d’Estudis Lacetans, organtzen el dotzè concurs de fotografia “El Solsonès”.

 

Hi podrà participar tothom qui ho vulgui, i caldrà identificar la torre o castell del Solsonès que hi surti. Es podran presentar, com a màxim, dues obres per autor. El format de la imatge serà lliure però obligatòriament s’hauran de presentar sobre un suport rígid de 2 a 3 mm de gruix, de 30x40 cm i en paspartú negre o blanc. Al dors de les obres, enganxat en un sobre tancat, s’hi farà constar el títol, l’indret fotografiat, l’autor, l’adreça de l’autor, el telèfon i el correu electrònic.

 

Les obres seran trameses al Consell Comarcal del Solsonès, carrer Dominics, 12 de Solsona

 

El termini d’admissió de les obres és del 2 al 31 d’octubre del 2023.

 

El jurat estarà format pels fotògrafs professionals de la comarca del Solsonès, un representant del Centre d’Estudis Lacetans i per un representant del Consell Comarcal del Solsonès.

 

El veredicte serà públic i tindrà lloc el dissabte 25 de novembre del 2023.

 

Els guanyadors rebran un premi de 150 euros, 100 euros i 50 euros, respectivament. El lliurament de premis serà el dissabte 25 de novembre de 2023 a les 18 h al Consell Comarcal del Solsonès.

 

Amb totes les obres presentades es farà una exposició al Consell Comarcal del Solsonès del 25 de novembre fins el 6 de gener de 2024.

 

Les obres no premiades es podran recollir a les oficines del Consell Comarcal del Solsonès a partir del dia 12 de gener del 2024. La data màxima per a recollir-les serà el dia 31 de gener del 2024. Passat aquest termini, les obres no recollides passaran a ser propietat del Consell Comarcal del Solsonès. En cas d’adjuntar un sobre amb segell i les dades de l’autor, les obres seran retornades al seu domicili via correu postal.

 

El fet de presentar-se a la convocatòria implica l’acceptació d’aquestes bases. No es concedirà més d’un premi per autor. Les fotografies han d’estar realitzades al Solsonès. El jurat qualificador no podrà declarar cap premi desert. Les obres premiades quedaran en propietat del Consell Comarcal del Solsonès. Els autors de les obres guanyadores hauran de lliurar l’arxiu digital original de la fotografia a l’organització (format JPG, 2.000 píxels per la banda més curta i resolució de 300 PPI). Les obres que no s’ajustin a les bases seran desqualificades. No s’acceptaran obres que hagin resultat premiades en altres concursos. Les obres rebudes seran tractades amb la màxima cura, no fent-se responsable el Consell Comarcal del Solsonès, de deterioraments, desperfectes, pèrdues o robatoris que es puguin ocasionar a les obres, per causes imprevistes. Els participants es responsabilitzaran de qualsevol reclamació per drets d’imatge. Qualsevol imprevist serà solucionat per l’organització. Aquestes bases han estat proposades pels diferents fotògrafs de Solsona.