al contingut a la navegació Informació de contacte

Daniel Campabadal presenta el cartell de la Fira de Sant Isidre

El jove artista il·lustra un treball en el qual els tractors son els grans protagonistes

DIMECRES 13 MARÇ 2024

La setanta-unena edició de la Fira de Sant Isidre ja té cartell anunciador a càrrec de l’artista solsoní Daniel Campabadal.

 

L'obra, concebuda per Campabadal, captura l'essència del món rural amb un toc contemporani, presentant com a element principal la imponent figura de tres tractors de tres generacions diferents. Aquesta elecció no només ressalta l'evolució i el progrés del sector agrari, sinó que també fa un emotiu record a les seves arrels pageses i a les de la comarca.

 

Campabadal ha expressat la seva satisfacció per la selecció del tractor com a element central del cartell, fent una clara al·lusió als seus orígens familiars, especialment al seu avi, un pagès que va dedicar la seva vida al camp i que continua sent una font d'inspiració.

 

Quant a l'estil tipogràfic, l'artista ha optat per un disseny que evoca l'estètica de l'oest americà. Aquesta elecció d'estil aporta un toc distintiu a la composició global del cartell.

 

Campabadal s'ha mostrat agraït per haver tingut l'oportunitat de contribuir a la creació del cartell de la Fira de Sant Isidre, una mostra clara del suport i reconeixement al talent local. En aquest sentit, ha volgut expressar el seu agraïment al Consell Comarcal del Solsonès per haver confiat en la seva capacitat creativa i artística per a aquest esdeveniment tan significatiu per a la comarca.