al contingut a la navegació Informació de contacte

Crida a la participació de la població solsonina d'entre 14 i 20 anys per al nou projecte "Mood jove"

Es vol impulsar la creació d'un grup de joves que tingui interès a organitzar activitats per a la població solsonina d'entre 14 i 20 anys. Aquest és l'objectiu del projecte "Mood jove", que començarà amb tres sessions participatives. Qui vulgui formar-ne part pot inscriure-s'hi fins al 3 de desembre.

Foto: Ajuntament de Solsona
Foto: Ajuntament de Solsona

DIMARTS 21 NOVEMBRE 2023

Estàs cansat o cansada que els adults decideixin per tu? Vols formar part d'un grup i organitzar una activitat per a joves? Aquestes són les preguntes que el nou projecte "Mood jove" llança a la població de Solsona d'entre 14 i 20 anys per incentivar-la a prendre part en aquest nou procés participatiu. És una iniciativa de l'Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials i el Servei d'lntervenció Socioeducativa, i l'Oficina Jove del Solsonès en col·laboració amb la Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

Per promoure una actuació comunitària que permeti treballar els microracismes, el sentiment de pertinença i la convivència, es vol crear un grup el més variat possible, representatiu de la diversitat social solsonina. La idea és fer els joves protagonistes del que faran i com ho faran a partir d'un projecte col·laboratiu i que pugui desmarcar-se de la mirada adultocèntrica. Per fer-ho, s’oferirà un espai dinamitzat per un equip interdisciplinari de professionals vinculats als serveis públics de la comarca que treballen en l’àmbit de la joventut.

 

lnscripcions fins al 3 de desembre

 

Qui vulgui participar a "Mood jove" pot inscriure-s'hi en línia fins al 3 de desembre. En funció del volum de persones que s'hi apuntin es decidira l'espai on s'organitzaran les tres sessions de treball a partir del gener. Aquest procés ha de desembocar en l'organització d'una activitat per a joves dissenyada pels propis joves. L'objectiu final és proporcionar a aquest sector de la població un espai segur per donar veu a la diversitat de la joventut solsonina i empoderar-la per impulsar nous projectes.