al contingut a la navegació Informació de contacte

Arriba la Fira del Petit Botiguer!

Consell Comarcal i UBIC sumen esforços per aquest esdeveniment, pensat per joves de 6 a 16 anys, que tindrà lloc el proper 4 de març en el marc de la Fira del Trumfo i la Tòfona

DIJOUS 09 FEBRER 2023

El dissabte dia 4 de març, en el marc de la Fira del Trumfo i la Tòfona, la plaça Major de Solsona acollirà, de les cinc de la tarda a les vuit del vespre, la primera edició de la Fira del Petit Botiguer.

 

Els infants i joves són qui, moltes vegades, busquen fer-se lloc en un espai on explorar no solament la seva imaginació i el seu esperit de petit botiguer, sinó també un indret on poder vendre les seves manualitats i poder intercanviar productes que ja no els són útils o bé que han caigut en desús. A les paradetes, no només aconseguiran un intercanvi i una reutilització de molts productes o articles per donar-los una segona oportunitat, sinó que aconseguiran socialitzar i omplir els carrers d’activitat.

 

Amb la Fira del Petit Botiguer seran precisament els infants i joves de 6 a 16 anys qui acapararan el protagonisme disposant d’un espai com a punt de venda de joguines, llibres, roba o altres articles que ja no utilitzen, així com també tot tipus de manualitats que hagin elaborat.

 

Aquesta iniciativa neix amb la idea de fomentar el consum responsable, donar una segona oportunitat als articles que ja no s’utilitzen i oferir una sortida a aquelles polseres, ceràmiques..., que amb destresa realitzen a casa. Aquest esdeveniment vol oferir l’oportunitat als nostres joves de donar sortida als seus productes en un espai pensat per a ells, en el marc de la Fira del Trumfo i la Tòfona. Així mateix també s’oferiran diversos actes que tindran lloc de forma paral·lela, com les actuacions a càrrec dels alumnes de l’Escola de Música Joan Roure i de l’Àtic Taller Musical, així com també un derbi escolar d’escacs.

 

Si tens entre 6 i 16 anys i vols fer la teva paradeta a la plaça Major, la Fira del Petit Botiguer et dona l’oportunitat de fer-la realitat. Si hi esteu interessats només us heu de dirigir al Consell Comarcal del Solsonès a l’adreça electrònica “info@firadesolsona.com” o bé al telèfon 973- 48 20 03, abans del 28 de febrer i us n’informaran.